PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA

Glavni lik Nikola (Gordan Kičić) ima oko četrdeset godina i zvezda je rijaliti programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’.

Nikola je jako cenjen, popularan i dobro plaćen za svoj posao, on u programu bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave, što izaziva divljenje publike. Njegove teške reči magnetski privlače gledalište, dok rejtinzi vrtoglavo skaču.

On je televiziski mag za rijaliti programe, tako da on smišlja i razne druge rijaliti formate, kao i razne skrivene kamere. Nikolin život je i sam jedan rijaliti program. On ima najboljeg prijatelja Zorana (Boris Milivojević) koji je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih rijaliti formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja kako da od mlade devojke (Milena Radulović) koju gura njena ambiciozna majka (Jelen Đukić Milinković), naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to ustvari nameštaljka, skrivena kamera koju podmeću njemu? Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna, upravo pomoću rijaliti programa.

U glumačkoj ekipi filma su i Ljubomir Bandović, Marko Gvero, Olga Odanović, Miloš Vlalukin, Rale Milenković, Aleksandar Radojićić, Miloš Timotijević, Sanja Radišić, Novak Radulović, Stefan Radonjić, Nikola Glišić, Dušan Kovačević…

Reditelj i scenarista ovog filma je Milorad Milinković u produkciji Bombona Production. Izvršnu produkciju su sproveli saradnici izvršne produkcije Focus Brothers Production d.o.o.

Distribucija filma planirana je u januaru mesecu 2018. godine.

Reditelj i scenarista Milorad Milinković

Direktor fotografije Dimitrije Joković

Producent Predrag Bajčetić

Pomoćnik rećije Goran Filipaš

Scenograf Aleksandar Veljković

Kostimograf Dragana Lađevac

Šminka Tijana Dragutinović